Anchetă la o şcoală din Craiova, după ce un elev a ajuns la spital, bătut de un coleg. Agresorul a mai fost sancţionat pentru fapte de indisciplină

0
0

Un elev de clasa a-VII-a din Craiova a ajuns la spital, după ce a fost bătut de un coleg. Agresorul a mai fost sancţionat pentru fapte de indisciplină. Incidentul a avut loc ieri la Şcoala Gimnazială „Sfântul Gheorghe“.

Profesorii au povestit că incidentul a pornit din cauza unui penar, pe care unul dintre elevi l-ar fi luat de pe bancă. Supărat agresorul şi-a lovit colegul cu un pumn în spate, iar acesta a ajuns la spital din cauza că avea dureri la coloana vertebrală. 

Tânărul a fost supus unor investigaţii amânunţite şi nu are fractură sau hematom. „Are doar o vânătaie, însă rămâne să fie văzut şi de medicul de la Chirurgie Pediatrică pentru alte investigaţii suplimentare, care nu au legătură cu altercaţia de la şcoală“, a spus Bogdan Fănuţă, managerul Spitalului Judeţean din Craiova.   

Agresorul a mai fost sancţionat pentru fapte de indisiplină, iar profesorii de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Gheorghe“ au precizat că a fost transferat anul acesta de la o altă unitatea de învăţământ.  „Are un avertisment scris până acum. Este posibil chiar să se ajungă la scăderea mediei la purtare, pentru că elevul agresor nu este la prima faptă de acest gen“, a spus Liviu Hristea, directorul adjunct al Şolii Gimnaziale „Sfântul Gheorghe“. 

Conducerea  Şcolii Gimnazială „Sfântul Ghoerghe“ a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul de vineri.  

Mai multe - Craiova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite