Tânărul de 19 ani lovit de skijet la Eforie, în continuare în stare gravă. Eric are mai multe coaste rupte și dureri insuportabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 19 ani este în spital cu răni grave, după ce a fost lovit de un skijet în zona plajei Belona din Eforie Nord. Tânărul și prietena sa se aflau pe o saltea gonflabilă, trasă de un skijet, când un altul i-a lovit din plin, după care s-a făcut nevăzut.

Tânărul este în spital cu răni grave  FOTO Facebook
Tânărul este în spital cu răni grave FOTO Facebook

În urma impactului, tânărul, care încerca să-și protejeze iubita, a fost aruncat la aproximativ 5-6 metri distanță, cu fața în jos, în apă. Mama băiatului de doar 19 ani încearcă acum să-l găsească pe vinovat și a postat pe Facebook un mesaj, scrie ReplicaOnline.

Conducătorii sckijetului care îi trăgea pe cei doi cu salteaua au oprit imediat după impact și l-au transportat la mal pe băiat, iar medicii de la punctul de prim ajutor amenajat pe plajă l-au resuscitat. În scurt timp, o ambulanță l-a transportat la spital, tânărul având mai multe coaste rupte.

Cum s-a petrecut accidentul

Fiul meu și prietena lui erau pe saltea gonflabilă trași de un jetski. Din față, ușor dreapta, față de poziția copiilor, trecând pe lângă jetski-ul care îi trăgea pe ei vine un alt jetski care lovește salteaua. Fata rămâne pe saltea, aparent protejată de fiul meu, iar fiul meu este aruncat la 5-6 metri de saltea unde plutește cu fața în jos”, a explicat firul evenimentelor, mama tânărului.

Conducătorul jetski-ului cu salteaua îl întoarce cu fața în sus și altcineva îl preia și îl duce pe mal. Pe fată (de la care am eu informațiile) a condus-o la mal un alt jetski, dar la un alt punct de plecare. Ea aleargă pe plajă spre fiul meu și pe măsură ce se apropie vede că i se fac manevre de resuscitare. Își revine și este cărat în cortul de prim ajutor. De acolo cineva spune că ar trebui băgat în salvare, altcineva transmite asta printr-o stație și în maximum 2 minute apare salvarea SMURD. Ajunge la UPU, pe cod roșu. Toate astea cred că s-au petrecut între 5 și 6 pm. La 9.30 era deja la salon cu drenul instalat, în postoperator”, a continuat mama băiatului pentru ReplicaOnline.

Contactați de autorul accidentului

Eric este acum internat acum la Spitalul Județean din Constanța, având un traumatism cu coaste fracturate şi hemopneumotorax operat în curs de drenare, după cum a anunțat mama sa, online. Starea băiatului este stabilă, dar în continuare gravă. Potrivit mamei, are șase coaste rupte, având dureri foarte mari. Au trecut trei zile de la accident, însă autorul nu a fost găsit încă.

Părinții fac apel la cei care au fost de față și au filmat momentul să le pună la dispoziție imaginile. „Îi rog frumos pe toți cei care au imagini cu incidentul să mă contacteze în privat. Distribuiți pe cât de mult posibil. Este cel puţin straniu că nimeni nu este interesat să facă public un incident de o asemenea gravitate”, a scris mama lui Eric, pe Facebook. Ulterior, aceasta a revenit cu u comentariu în care spune că a fost contactată de autorul accidentului cu scuze și o propunere de înțelegere amiabilă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite