Tânăr reţinut în timp ce încerca să înşele o persoană prin metoda „Accidentul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 31 de ani în timp ce încerca să obţină 2.000 de euro de la o persoană prin metoda accidentul. Poliţiştii au câteva recomandări pentru a evita astfel de înşelăciuni.

Poliţiştii Secţiei 5 din municipiul Constanţa au reţinut vineri, 23 februarie., în jurul orei 23.00, un tânăr de 31 de ani care încerca să înşele o persoană cu 2.000 de euro.

O femeie a alertat poliţia după ce soţul său, de 64 de ani, a fost sunat de un bărbat care l-a informat că fiica lor a fost implicată într-un accident de circulaţie. Tânărul a solicitat suma de 15.000 de euro pentru soluţionarea cazului.

Oamenii legii „au reuşit să-l reţină pe bărbatul în cauză, în vârstă de 31 de ani, în momentul în care îi solicita persoanei vătămate suma de 2000 de euro”, transmite IPJ Constanţa.

Pentru a preveni astfel de situaţii, poliţia are câteva recomandări:

  • în cazul unor accidente cu victime NU trebuie să se ofere sub nicio formă sau pretext sume de bani;
  • în nici un caz de accident rutier reprezentanţii instituţiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speţă de natură penală;
  • cetăţenii care sunt sunaţi şi li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, trebuie să se apeleze imediat la 112 sau la Poliţie, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier.

Pe aceeaşi temă:

O nouă înşelăciune prin metoda ”Accidentul”. Protagoniştii sunt un deţinut şi două tinere

Gardian de la Penitenciarul Poarta Albă, cercetat de poliţişti pentru că şi-ar fi încătuşat bunicul şi l-ar fi pus în portbagajul maşinii




 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite