Sare pentru deszăpezire cumpărată la Protecţia Copilului de patru ori mai scump decât preţul pieţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa a achiziţionat clorura de calciu la un preţ care ajunge să fie mai mare de chiar şi de patru ori faţă de alte oferte.

Clorura de calciu, sarea industrială pentru deszăpezire, a fost achiziţionată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa. Anunţul a fost publicat pe un site specializat în licitaţii publice, iar cumpărarea s-a făcut prin atribuire directă.

Instituţia publică a plătit, conform cotidianului Libertatea, 32.634 de lei pe 148 de saci de câte 25 de kilograme, adică 8,8 lei pentru un kilogram de sare. Firma de la care s-a cumpărat sarea este SC Marcolini 98 SRL din Constanţa.

Reprezentanţii DGASPC Constanţa au anunţat că vor prezenta un punct de vedere luni, 7 ianuarie.

SC Marcolini 98 SRL este firma care a vândut către aceeaşi instituţie şi pneuri în valoare de 1.828 de lei, produse antigel de 6.400 de lei şi păcură de 100.000 de lei, cărucioare de 25.000 de lei şi un pachet anvelope iarnă în valoare de 20.000 de lei.

Acelaşi kilogram de clorură de calciu, pe aceleaşi site-uri de achiziţii publice, se găseşte la cumpărare cu preţuri cuprinse între 1,8 lei pentru un kilogram şi 2,5 lei pentru un kilogram.

SC Marcolini 98 SRL are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul de piese şi accesorii auto pentru autovehicule, în anul 2017 având o cifră de afaceri de 2,7 milioane de lei şi un număr de 6 angajaţi.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Cum arată o şosea modernizată de Tel Drum acum doar doi ani. Trece chiar pe lângă fosta vilă a lui Liviu Dragnea

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite