O clădire veche şi părăsită din Constanţa va fi transformată într-un spital modern de pediatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Septimiu Bourceanu mai spune că acest proiect a fost posibil şi datorită echipei DSP Constanţa care înţeles  „necesitatea şi urgenţa acestui spital”. Foto: Facebook Septimiu Bourceanu
Septimiu Bourceanu mai spune că acest proiect a fost posibil şi datorită echipei DSP Constanţa care înţeles  „necesitatea şi urgenţa acestui spital”. Foto: Facebook Septimiu Bourceanu

O clădire veche şi părăsită din Constanţa urmează să fie transformată  într-un spital modern de pediatrie, de către Compania Naţională de Investiţii (CNI), a anunţat marţi senatorul Septimiu Bourceanu, preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Constanţa.

“Ştiţi nevoia aceea acută de a primi o veste bună după o tragedie? Ei bine, iată că, după evenimentul trist de vineri, a apărut şi o rază de speranţă. Constanţa va avea un Spital de Pediatrie nou, modern, dotat, utilat, cu o capacitate de 165 de pacienţi. Nu este o glumă, este o realitate şi deja a fost depăşit stadiul de "Poate", "Vom vedea" sau "Încercăm”, a scris Septimiu Bourceanu, pe Facebook. 

Senatorul PNL menţionează că a mers la sediul CNI, împreună cu directorul DSP, Cristina Şchipor, pentru a semna procesul verbal de predare-primire.

“Am fost astăzi împreună cu directorul Direcţiei de Sănătate Publică, doamna Cristina Schipor, la sediul Companiei Naţionale de Investiţii acolo unde s-a semnat procesul verbal de predare primire şi astfel CNI va lua o clădire dezafectată şi o transforma într-un spital modern”, a completat senatorul. 

Septimiu Bourceanu mai spune că acest proiect a fost posibil şi datorită echipei DSP Constanţa care înţeles  „necesitatea şi urgenţa acestui spital”.

„Ştiu despre acest proiect şi l-am susţinut de la faza de vis al unei echipe inimoase de la D.S.P. Constanţa, o echipă care a lucrat non-stop, a depăşit toate obstacolele şi a dat dovadă de o determinare rar întâlnită în zilele noastre. Aceşti oameni mă fac să cred că dorinţa de a avea un sistem sanitar mai bun, de a dovedi că se poate, încă există. Echipa care a lucrat şi lucrează la acest proiect este alcătuită din: Cristina Schipor, preşedinte, Carmen Rusu, secretar, membri: dr. Ramona Iliuţă,  dr. Valentin Broască, dr. Mihaela Cocu şi dr. Cristina Mihai. Alături de constănţenii noştri este şi preşedintele C.N.I., Manuela Pătrăşcoiu, cu care am stat de vorbă în mai multe rânduri şi a înţeles necesitatea şi urgenţa acestui spital. Vă rog să vă alocaţi câteva secunde din timpul vostru şi să citiţi numele acestor constănţeni, pentru că merită. Determinarea lor transformă o clădire veche şi părăsită într-un spital nou, de care Constanţa are mare nevoie. Felicitări!”, a mai scris senatorul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite