Mangalia, un şantier în lucru în plin sezon. Vineri se inaugurează Portul turistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri are loc o inaugurare a portului turistic Mangalia, după ce faleza şi căile de acces către mare au fost reabilitate cu bani de la Ministerul Turismului. Însă nu toate zonele propuse pentru modernizare sunt gata pentru recepţia Elenei Udrea. 

Cu un grad de ocupare turistică de 75%, staţiunea Mangalia este în plin sezon de lucrări.

Vineri se va inaugura partea de promenadă a Portului Turistic, cu alei spaţioase, spaţii de joacă, dar şi o parte din faleză, între hotelurile President şi Paradiso.

În această zonă s-au înlocuit vechile scări către plajă, s-au montat pavele şi s-au creat alte spaţii verzi. Proiectul este amplu, urmând ca până la 1 august să se finalizeze lucrările şi din vecinătatea Parcului balnear şi la digul din faţa scenei Festivalului Mangalia.

Primarul Claudiu Tusac spune că lucrările nu au putut fi finalizate la 1 mai din cauza vremii nefavorabile. „Oricum, proiectul l-am demarat în urmă cu 5 luni şi ne-am mişcat foarte repede“, a declarat primarul Tusac.

Citiţi în de mâine ce spun autorităţile, localnicii şi hotelierii despre lucrările de reabilitare ale Portului turistic Mangalia!

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite