Joacă fatală: Un adolescent a murit după ce a inhalat gaz de brichetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O glumă între adolescenţi s-a transformat într-o tragedie: o familie este devastată după ce singurul lor fiu a murit subit după ce a inhalat gaz pentru brichete.

Ieri, familia băiatului se zbătea între durere și nelămuriri. Cu ochii în lacrimi, mama copilului, Carmen Tudorache (42 de ani), ne arată certiticatul de deces al fiului ei: „Uitați, scrie aici de ce-a murit – stop cardio-respirator acut, edem pulmonar acut și intoxicație cu substanță necunoscută. Nu știm ce s-a întâmplat, nu știm nimic“.
Tragedia s-a petrecut duminică seară, la ieșirea din orașul Năvodari, spre Lumina. Alexandru Tudorache se afla alături de un prieten, Denis Bujor și, în joacă, au inhalat gaz pentru încărcarea brichetelor, substanță care le-ar fi făcut vocile să pară mai groase. Denis și-a revenit, dar pentru Alexandru, gestul a fost fatal. Ajunși la locul în care se aflau cei doi băieți, medicii l-au resuscitat, iar băiatul a început să respire în drumul spre Spitalul Județean Constanța. Băiatul a intrat în stop cardio-respirator în momentul în care a fost coborât din salvare. „Două ore l-au resuscitat, dar nu și-a mai revenit“, spune mama copilului, cu lacrimi în ochi.

Adolescentul intrase anul acesta la Liceul Lazăr Edeleanu din Năvodari, cu media 6,09. Îi plăcea să se joace pe calculator și să șofeze. „Conducea mașina ca un șofer profesionist“, ne spune tatăl vitreg al adolescentului, Nicolae Cordea (42 de ani).

„Anturajul e de vină!“

Mama băiatului e de părere că anturajul este vinovat pentru moartea lui Alexandru: „Sigur anturajul e de vină. Acasă era exemplar, respectuos, educat“.

Citiţi în de astăzi povestea cutremurătoare a morţii adolescentului şi ce spun prietenii săi despre seara în care a murit!

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite