FOTO Renii lui Moş Crăciun fac popas la malul mării. Ţarcuri speciale pentru ajutoarele Moşului, amenajate la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii Constanţei pot admira renii lui Moş Crăciun fără să mai viseze la o călătorie în Laponia. La intrarea în Parcul Tăbăcărie, în faţa City Park Mall, poposesc trei reni aduşi de la Polul Nord de Complexul Muzeal al Ştiinţelor Naturii. Din acest weekend, alţi doi reni vor fi aduşi şi la Maritimo Shpping Center.

Renii lui Moş Crăciun stau într-un ţarc special amenajat şi trebuie ocrotiţi de vizitatori. Oamenii nu au voie să hrănească renii, întrucât aceştia au un regim alimentar aparte.

„Şi vrem să fie în cea mai bună formă atunci când vor împărţi cadouri“, spun îngrijitorii renilor de la City Park. Oamenii nu trebuie să se urce, să se aplece sau să se sprijine de gard, să nu arunce obiecte în ţarc şi să nu fumeze în preajma acestuia. Cei mici şi cei mari se pot fotografia cu renii, lângă ţarc, până la 24 decembrie, când animalele polare vor porni cu Moş Crăciun în călătoria de împărţire a cadourilor.

O pereche de reni va poposi şi la Maritimo Shopping Center, în perioada 14 - 23 decembrie. Ţarcul lor se va afla lângă terenul de baschet din parcarea Maritimo.

În ambele mall-uri sunt cutii poştale pentru Moş Crăciun, unde copiii pot lăsa scrisorile lor către cel-care-le-îndeplineşte-dorinţele. Micuţii pot fi liniştiţi, deoarece Moşul va citi toate scrisorile. Copiii sunt invitaţi la ateliere de creaţie, concerte de fanfară, petreceri cu jucării, spectacole cu muzică şi dans, care se desfăşoară în această perioadă a Sărbătorilor.

City Park Mall pregăteşte în luna decembrie o colectă de jucării destinate copiilor dezavantajaţi din judeţul Constanţa. Pentru fiecare jucărie veche donată în colecta intitulată „Jucării pentru toţi copiii“, City Park Mall oferă un voucher de cumpărături valabil în magazinele de jucării din centrul comercial. Jucăriile colectate vor fi recondiţionate, împachetate şi distribuite în centre de plasament, spitale şi sate, în care se află copii care îşi doresc şi ei un cadou de Crăciun.

Târgul de Crăciun începe la 12 decembrie, la Maritimo Shopping Center. Până la 23 decembrie, de aici se pot cumpăra cadourile pentru cei dragi, într-un eveniment oferit de Camera de Comerţ Constanţa. Târgul este localizat la Intrarea 2 din centrul comercial.

Vă mai recomandăm

Campanie „Redescoperă Crăciunul“. Elevii îşi donează hainele pentru copiii din Galiţa

Crăciunul gospodinei moderne cu mâncare de catering se face. Cât costă o masă de Crăciun livrată direct la uşă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite