FOTO Iubire în ritm de Rock! Alternosfera şi Vunk au deschis seria concertelor care anunţă primăvara la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alternosfera la Doors Club Constanţa. FOTO Adrian Boioglu
Alternosfera la Doors Club Constanţa. FOTO Adrian Boioglu

Valentine's Day a fost doar un pretext pentru sute de îndrăgostiţi să iasă în oraş sâmbătă seara. La malul mării, iubitorii de muzică au avut însă un motiv şi mai bun: două concerte rock la doar patru ore distanţă. Iar trupele au fost de calibru - Alternosfera şi Vunk.

Primul concert al serii de sâmbătă a avut loc pe scena improvizată la una dintre intrările Maritimo Shopping Center. Concertul trupei Vunk, programat iniţial pentru ora 18.00, a început o oră mai târziu. 

Dacă în primele minute scena era înconjurată doar de fanii trupei şi câţiva constănţeni cu coşurile pline de cumpărături, zona s-a umplut rapid atunci când un animator a pus la bătaie CD-uri şi tricouri cu numele formaţiei. 

Vunk este una dintre trupele de pop-rock din ce în ce mai populare, iar asta s-a văzut şi la concertul de sâmbătă seara. Zona de la intrarea în Maritimo a devenit neîncăpătoare după ce trupa a urcat pe scenă. Piesele precum "Pleacă" sau "Aşa, şi" au arătat că fanii le cunosc muzica foarte bine. 

Cornel Ilie, solistul trupei, a anunţat cu această ocazie că Vunk va începe în curând un turneu cu totul special. "Înconjurul lumii" este un turneu care va duce Vunk în 18 oraşe din România. La Constanţa, trupa va ajunge pe 3 Aprilie. 

Diferenţa între show-ul de Ziua Îndrăgostiţilor şi noul turneu este că peste o lună şi jumătate, Vunk vor prezenta un spectacol în totalitate acustic. Formaţia va fi însoţită pe scenă de un cvartet, pian şi chitară acustică. Spectatorii vor afla poveştile pieselor şi le vor asculta într-o nouă interpretare. 

Spectacolul de pe 3 Aprilie va avea loc la Teatrul de Stat din Constanţa, a anunţat Cornel Ilie. 

Cea mai tare reprezentanţie a serii a venit de la Alternosfera. Trupa din Republica Moldova care a câştigat recent premiul pentru cea mai bună formaţie românească de Rock Alternativ, a concertat sâmbătă seara în Doors Club. Uşile clubului s-au deschis la ora 21.00 şi în două ore locaţia a fost mai plină ca niciodată. 

Băieţii conduşi de solistul Marcel Bostan au interpretat doar piese în limba română. Trupa nu comunică verbal cu publicul, dar muzica interpretată live lor sună la fel de bine ca pe album. 

Alternosfera a urcat pe scena de la Doors Club 25 minute mai târziu atunci când sutele de fani aflaţi în incinta de la subsol deveneau deja nerăbdători. Piese precum "Mută", "Ploile nu vin", "Wamintirile" sau "Epizodia" au făcut rockerii constănţeni să fie şi mai gălăgioşi. 

Concertul a durat mai bine de o oră şi jumătate şi i-a lăsat pe fani cu dorinţa unui show mai mare, într-o sală pe măsura pieselor. 


Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Alternosfera concertează la Constanţa. Moldovenii au fost desemnaţi Cea mai bună trupă de Rock Alternativ din România

FOTO VIDEO Unde petrecem Valentine's Day, la mare. Cele mai bune oferte la pachetele de cazare şi evenimentele dedicate îndrăgostiţilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite