Constanţa: Poliţiştii au făcut uz de armă ca să prindă doi hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au fost urmăriţi de poliţişti sâmbătă dimineaţă după ce nu au oprit la semnal. Ca să-i convingă să tragă pe dreapta poliţiştii au tras opt focuri de armă.

Poliţiştii s-au alertat după ce au văzut că la volanul Daciei cu numărul de înmatriculare CT 04 HFM se află Dumirel Achif (15 ani) care nu putea avea permis de conducere. Ca urmare au încercat să-l oprească. Tânărul a întors maşina şi a fugit. Poliţiştii l-au urmărit pe parcursul a patru kilometri timp în care au tras opt focuri de armă, din care patru în direcţia maşinii. În cele din urmă au reuşit să-l blocheze.

Pasagerul de pe scaunul din dreapta era Răzvan Stoica (25 de ani) din Mihail Kogălniceanu Poliţiştii au stabilit că cei doi aveau şi alte motive să nu oprească, în afara faptului că şoferul nu avea permis: în autoturism erau transportate mai multe bunuri furate în acea noapte. Prejudicul în valoare de 4000 lei a fost recuperat în totalitate urmând a fi restituit părţilor păgubite. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite