Constanţa: „10.10.2010 - Mulţi copii pot fi concepuţi într-o astfel de zi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Date precum 1.01.2001, sau 7.07.2007 sau 10.10.2010 se întâlnesc o singură dată. Mulţi se tem de astfel de înşiruiri de numere, alţii le aşteaptă cu nerăbdare pentru că le cunosc semnificaţia.

„Caracterul nostru este dat de data naşterii, comportamentul este în strânsă legătură cu numele pe care îl purtăm, iar starea de spirit este indusă de lucrurile care ne înconjoară: obiecte, forme, aşezare, culori, dimensiuni, cifrele casei, cifrele localităţii ale persoanelor din preajma noastră“, dezvăluie numerologul Milena.

Despre data de 10.10.2010, Milena spune că, dincolo de cele trei cifre 1 şi un 2, pe care le luăm în calcul în numerograma datei de naştere a celor născuţi în această zi, are o vibraţie universală 5. „Cifra 5 este una controversată. Fie şi dacă amintim că cifra 5 este cea a capacităţii de a ne ascunde în spatele nenumăratelor măşti. Într-o zi cu vibraţia 5, suntem cu siguranţă mai adaptabili, mai convingători“, spune numerologul. Ea adaugă că această vibraţie universală a zilei ne influenţează pe toţi oferindu-ne un plus de vivacitate, dorinţa de a ne afla împreună cu prietenii la petreceri, capacitatea de a tolera mai multe, ne ajută să-i determinăm pe ceilalţi să ne înţeleagă, să ne accepte.

„Este o zi în care suntem tentaţi să ieşim din casă pentru a petrece, pentru a cheltui, pentru a împrăştia. O zi la cumpăraturi azi, chiar şi pentru cei mai cumpătaţi, mai zgârciţi se poate transforma într-un adevărat prăpăd financiar de care vor deveni conştienţi doar în ziua următoare“, spune Milena.

Zi cu dragoste

Dacă pentru mulţi dintre noi, 10.10.2010 nu înseamnă mare lucru, numerologii pot vorbi ore în şir despre semnificaţia acestei zile. Lucruri pozitive, altele negative. Cei care îşi doresc un copil, astăzi este ziua potrivită pentru concepere. „Mulţi copii pot fi concepuţi într-o astfel de zi care ne îndeamnă la gesturi tandre şi nevoia de manifestare a sexualităţii. În data de 10.10.2010 se pot schimba mult mai multe destine decât în mod obişnuit. 5 înseamnă o nouă şansă, un alt mod de viaţă, în general schimbare. În această zi este posibil să nu acceptăm restricţii, tindem să fim mai rebeli. Aveturile sunt favorizate, în mod desebit“, mai spune Milena.

Citiţi mâine în  ce spun numerologii despre copiii năcuţi astăzi.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite