Ambulanță răsturnată în șanț după ciocnirea cu un taxi, în Constanța: 4 persoane rănite

0
0

O autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța a fost implicată într-un accident rutier în timp ce transporta un pacient. Mașina s-a răsturnat într-un șant.

Ambulanța transporta un copil la spital FOTO: CG
Ambulanța transporta un copil la spital FOTO: CG

Joi, 15 septembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat, de 62 de ani, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune”, transmite IPJ Constanța.

Autoturismul implicat în acest accident era un taxi.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a asistentei din ambulanță, o femeie, de 23 de ani și doi pacienți care se aflau în ambulanță, de 19, respectiv 4 ani.

Conform medicilor, asistenta de pe ambulanță a suferit un traumatism cranio-facial și de membru superior, ambulanțierul a suferit un traumatism toracic, copilul a suferit un traumatism la un membru, iar mama acestuia nu prezenta o marcă traumatică. Toți patru au fost transportați la spital. 

Inițial, șoferul taxiului implicat în accident a refuzat îngrijirile, apoi bărbatul a decis să meargă și el la spital pentru a fi evaluat medical.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Șanțul în care a fost proiectată autospeciala SAJ este săpat în cadrul unor lucrări realizate pentru nodernizarea infrastructurii stradale. De altfel, întreaga zonă a bulevardului Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța este afectată de aceste lucrări, iar traficul rutier se desfășoară cu dificultate la orică oră. 

Bulevardul Lăpușneanu a intrat în reabilitare încă din anul 2021, fiind unul dintre proiectele importante demarate de primăria municipiului Constanța. Ela va duce și la dispariția multor locuri de parcare, fac ce a atras multe comentarii și nemulțumiri din partea riveranilor.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite