Studenţii din Cluj, şcoliţi gratis pentru o carieră de succes în afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuţii antreprenori, Marius Ghenea şi Doug Richard, vor susţine un training gratuit pentru studenţii din Cluj în cadrul Startup Fest.

Evenimentul se va desfăşura sub umbrela School for Startups Romania, în data de 14 octombrie 2011, la Hotel City Plaza, sala Ballroom, cu incepere de la ora 17:30.

"Startup Fest este un eveniment de instruire antreprenoriala universitara, dedicat studentilor dornici să ia parte la o experienţă unică: aceea de a învăţa direct de la doi antreprenori de succes, Marius Ghenea şi Doug Richard, ce aspecte stau în spatele unei cariere de succes în afaceri şi care sunt acele ingrediente secrete care pot conduce o persoană de la statutul de student, la cel de antreprenor", anunţă organizatorii.

Avantajele şi dezavantajele lucrului pe cont propriu, structurarea ideilor pentru transformarea lor într-o afacere solidă, construirea carierei antreprenoriale pas cu pas sunt câteva dintre temele care vor fi dezbătute în cadrul evenimentului.

Participarea este gratuită, in limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe www.startupfest.ro.

Cine este Doug Richard

Doug Richard este cunoscut ca „antreprenor in serie” si angel investor. In 2005, Doug a aparut in primele doua serii ale emisiunii televizate in Marea Britanie "Dragon's Den" (concept similar Arenei Leilor), iar în 2010 a devenit primul american distins cu Queen's Award pentru promovarea antreprenoriatului, primind totodată premiul de "Educatorul Anului în domeniul Antreprenoriatului", în Marea Britanie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite