Mesajul sfâşietor transmis de mama tânărului ucis de un şofer beat în centrul Clujului. Tot greul cade de acum pe umerii fratelui victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei. FOTO: Kovacs Zoltan
Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei. FOTO: Kovacs Zoltan

Un tânăr de 22 ani a murit, iar părinţii săi sunt grav răniţi în urma unui accident grav petrecut în centrul Clujului. Tragedia s-a petrecut după ce un vehicul condus de un şofer beat a pătruns pe contrasens şi a spulberat maşina în care se aflau cei trei. De pe patul de spital, mama lui Filip Barani, băiatul care şi-a pierdut viaţa în accident, a transmis un mesaj cutremurător.

Părinţii tânărului originar din Bistriţa care a murit în accidentul de pe strada Horea din Cluj sunt internaţi, iar povara înmormântării lui Filip cade acum pe umerii fratelui său. Între timp, de pe patul din spital, mama acestuia, Viorica Barani, a transmis un mesaj trist. „Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”, a spus femeia, potrivit publicaţiei Timp Online.

Fratele lui Filip, Samuel Barani, este masterand al Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima" şi este membru al corului Operei Naţionale din Cluj. Colegii şi profesorii au decis să-l ajute să treacă mai uşor prin greaua încercare pricinuită de moartea fratelui său. Astfel, cele două instituţii au demarat o campanie umanitară pentru susţinerea lui Samuel Barani.

samuel barani foto timpul online

Samuel Barani este masterand al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima" . FOTO: Timp Online

„Suntem alături de colegul nostru Sami Barani în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui său de numai 22 de ani şi starea gravă a părinţilor săi, victime ale unui accident rutier petrecut duminică seara în Cluj-Napoca. Comunitatea ANMGD şi-a propus să sprijine familia îndoliată şi într-o manieră practică. Astfel, cei care doriţi vă puteţi alătura iniţiativei profesorilor noştri de a efectua donaţii către contul RO48INGB0000999904641788 – Samuel Cornel Barani. Ajutorul vostru contează! Vă mulţumim!”, este mesajul postat pe contul Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima”.

Ce s-a întâmplat

Accidentul în care a murit Filip Barani a avut loc luni, 10 februarie, pe strada Horea din Cluj. Filip se afla în maşină cu părinţii săi, când un vehicul condus de un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune frontală cu automobilul lor. Filip a murit, iar părinţii săi au fost duşi de urgenţă la spital. Serghei Arapu, tânărul care a provocat accidentul, este din Republica Moldova, iar victimele sunt din Bistriţa. Imediat după accident, Arapu a fugit de la faţa locului, dar a fost prins de poliţişti la scurt timp. Ulterior s-a dovedit că tânărul moldovean consumase alcool şi avea 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Tânărul în vârstă de 21 de ani conducea auto dinspre gara înspre centru, pe strada Horea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontala cu un auto condus din sens opus. Imediat după impact, şoferul care ar fi provocat accidentul şi pasagerul au fugit de la faţa locului, fiind depistaţi de politişti pe.strada Racoviţă”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj. O zi mai târziu, marţi, 11 februarie, judecătorii de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a lui Serghei Arapu.

Citeşte şi

VIDEO Accident teribil în centrul Clujului. Un bărbat a murit şi o maşină a luat foc după ce un şofer beat a intrat pe contrasens

VIDEO Declaraţia ciudată a şoferului care a ucis un tânăr de 21 de ani după ce s-a urcat beat la volan

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite