Cluj: Un camionagiu a circulat 28 de kilometri pe contrasens pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul cu şoferul camionului care nu a mai condus niciodată pe autostradă se alătură accidentului cauzat de ciobanul care a scăpat una dintre oile din turmă, cauzând un accident uşor.

Poliţiştii rutieri patrulează 24 de ore în zonă, însă problemele cu paza revin Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Primul accident de miercuri, a doua zi după inaugurarea porţiunii de 42 de kilometri din Autostrada Transilvania, a fost cauzat de un cioban care a scăpat din supraveghere una dintre oile sale.

Un alt incident, de data aceasta finalizat doar cu suspendarea permisului unui şofer „cu experienţă", s-a petrecut tot ieri seară. Potrivit comisarului şef Alexandru Mureşan, şeful Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, şoferul nu a realizat că el conduce pe contrasens decât după 28 de kilometri, deşi poliţiştii îi făceau semne de pe contrasens.

Şoferul, care tranporta bere cu autocamionul de la Gilău înspre Turda, nu le-a putut explica cum a ajuns pe contrasens, decât prin faptul că nu a mai condus în viaţa lui pe o autostradă. Acesta avea permis, potrivit poliţiştilor, din 1987.

Permisul i-a fost suspendat pentru 60 de zile şi a fost amendat cu 180 de lei, însă poliţiştii s-au abţinut cu greu să râdă de comicul situaţiei care se putea solda cu o tragedie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite