Reţinut pentru că a ignorat o decizie judecătorească. Suspectul şi-a lovit şi ameninţat fosta soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost reţinut FOTO Adevărul
Suspectul a fost reţinut FOTO Adevărul

Un bărbat din comuna Roseţi a ajuns după gratii petnru că nu a respectat o hotătâre judecătorească. Suspectul, spun poliţiştii, s-a apropiat de soţia sa de care divorţase, deşi instanţa stabilise să nu mai ia legătura cu aceasta.


Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti. Anchetatorii spun că acesta nu a ţinut cont de decizia autorităţile şi şi-a ameninţat şi chiar lovit fosta consoartă. Pe 21 septembrie, oamenii legii au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 45 ani, din Roseţi, care, la începutul lunii, nu a respectat hotărârea judecătorească de a nu se apropia de soţia sa.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate şi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.
 

Vă recomandăm şi:

Violenţă în familie. Un bărbat din Vasilaţi, reţinut după ce şi-a snopit în bătaie concubina şi cei doi copii minori

Violenţă în familie la Vasilaţi. Reţinut după ce şi-a snopit mama în bătaie

Reţinut pentru violenţă în familie. Un bărbat din Dragalina, cercetat după ce şi-a bătut crunt mama cu pumnii

Bătaie între primăriţă şi un funcţionar terminată cu o anchetă DNA. Prefectura Botoşani a constatat nereguli la Primăria comunei Călăraşi

Bătaie cu bâte şi topoare. Trei scandalagii din Budeşti, cercetaţi sub control judiciar

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite