Peste 2.700 de abonaţi au rămas fără curent electric din cauza viscolului. În ce zone sunt cele mai grave probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.700 de abonaţi au rămas fără curent electric din cauza vântului puternic. Din cauza condiţiilor meteo deosebite au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea.

Un număr de 28 echipe de intervenţii E-Distribuţie Dobrogea şi ale contractorilor sunt în stare de alertă din seara zilei de miercuri, 17 ianuarie, şi lucrează pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupţi de vântul puternic, a anunţat compania. Intervenţiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de circulaţia rutieră dificilă. 

Iată cum se prezenta situaţia pe 18 ianuarie, la ora 10.00:

-În judeţul Călăraşi a rămas nealimentată total o linie electrică aeriene de medie tensiune şi o linie parţial, fiind fără tensiune localitatea Perişoru.

-La ora 11.00: 1 linie, Jegalia-186 abonaţi fără curent electric; 1 linie, C-tin Brancoveanu, Dragalina, Perisoru-1815 abonaţi; 1 linie Jegalia, Unirea-740 abonati. În total sunt afectaţi 2.741 de abonaţi.

Vă recomandăm şi:

Blocaj pe A2, între Feteşti şi Drajna, după ce o remorcă s-a răsturnat pe carosabil

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui. Ninge viscolit, iar vizibilitatea este redusă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite