Judecătoria şi-a restrâns activitatea cu publicul până pe 30 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere că două persoane din cadrul Judecătoriei Călăraşi au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2, în vederea limitării riscului de îmbolnăvire, activitatea instituţiei a fost restrânsă considerabil în ceea ce priveşte activitatea de relaţii cu publicul.

Se suspendă activitatea la Biroul de primire a cererilor de chemare în judecată, urmând ca toate cererile de chemare în judecată şi orice alte cereri ori înscrisuri să fie comunicate instanţei prin intermediul adreselor de e-mail : jud.calaraşi@just.ro, judcl.reg@just.ro , prin fax. la nr. de telefon : 0242/316851 sau 0242/313321 ori prin serviciul poştal, la adresa Judecătoriei Călăraşi din Călăraşi, str. Bucureşti, nr. 106, Jud. Călăraşi.

Studiul dosarelor se va realiza prin intermediul portalului, prin accesarea dosarului electronic, conform procedurii publicate pe portalul Judecătoriei Călăraşi sau în sala de şedinţă, în ziua planificată pentru soluţionarea acestora.

Cu 3.618 persoane infectate, judeţul Călăraşi a ajuns duminică, 22 noiembrie, la o rată de infectare de 3,14. De la începutul pandemiei, 523 de persoane s-au vindecat de infecţia cu COVID-19.

Conform, Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, rata incidenţei cumulative COVID-19 la 1000 de locuitori în judeţul Călăraşi, este de 3,14, iar în municipiul Călăraşi s-a atins o rată de infectare de 5,66/1.000 de locuitori.

Vă mai recomandăm şi:

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite