Daniel Ştefan Drăgulin, primar al Călăraşiului, a murit din cauza COVID-19. Unde s-a stins fostul edil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ştefan Drăgulin a murit de COVID_19 FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin
Daniel Ştefan Drăgulin a murit de COVID_19 FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin

Daniel Ştefan Drăgulin, de 59 de ani, primar timp de două mandate la Călăraşi, a pierdut lupta cu noul coronavirus. Fostul edil fusese infectat cu COVID-19 în urmă cu 3 săptămâni, iar în ultimele zile s-a luptat pentru viaţă pe un pat de spital la Matei Balş, în Capitală.

Daniel Ştefan Drăgulin era preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Călăraşi şi fusese ales primar al municipiului în perioada 2012-2020. La alegerile din 26 septembrie 2020, Drăgulin a pierdut voturile cetăţenilor pentru cel de-al treilea mandat în favoarea candidatului PDS, Marius Dulce.

Un om deosebit, elegant, sincer şi foarte educat. Aşa îl caracterizează cei care l-au cunosct şi i-au fost aproape. De profesie inginer, Daniel Ştefan Drăgulin s-a luptat pentru binele călărăşenilor, mai întâi din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, apoi din fotoliul de primar. Sper finalul recentei campanii electorale, a anunţat pe pagina sa de socializare că a fost contact al unei persoane infectate cu COVID-19.

Din păcate, şi el a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la câteva zile. Starea sa s-a agravat şi a fost internat la Institutul Matei Balş din Capitală. Era încrezător că va reuşi să depăşească această grea încercare, dar complicaţiile pe care le-a suferit i-au fost fatale, spune un apropiat al familiei. Daniel Ştefan Drăgulin s-a stins pe patul de spital, după ce duminică, 11 octombrie, starea sa de sănătate s-a degradat. A fost transferat în stare critică la ATI şi intubat. Cu toate eforturile medicilor, viaţa nu i-a mai putut fi salvată. Virusul a făcut ravagii în organismul său slăbit de alte afecţiuni.

Vă mai recomandăm şi:

Avertismentul unui expert în sănătate: „Măsurile Guvernului sunt incomplete, problemele nu se opresc aici”

Firea: Parcursul meu a fost deviat de furtul care s-a înregistrat la urne. Rămâne să fim îngrijoraţi pentru ceea ce se va întâmpla la alegerile parlamentare

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite