Călăraşi: Un singur bebeluş s-a născut în cea mai norocoasă zi din an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mămică fericită! Chiar dacă mai are acasă încă 4 copii, Valeruţa Popa(34 de ani), din comuna Vlad Ţepeş, îşi strânge pruncul în braţe, o fetiţă născută în cea mai norocoasă zi din an, 10.10.2010.

Micuţa a venit pe lume sâmbătă noapte, la ora 0.30, şi este perfect sănătoasă, primind nota 10 la naştere. Cel mai probabil se va numi Ana –Maria, iar mama acesteia ne-a spus cu ochii în lacrimi de bucurie că-şi doreşte ca fetiţa să fie sănătoasă, cuminte şi fericită. „ Îl aştept pe soţul meu să o vadă, cred că va fi foarte bucuros. Am vorbit la telefon şi va veni cu naşa fetiţei. Încă nu ştim ce nume îi vom da, trebuie să ne consultăm şi cu naşa“, spune, femeia, în timp ce-şi alăptează fetiţa pe care n-o pierde din ochi.

Din Borşa, în Bărăgan

Ajunsă în Bărăgan în urmă cu 15 de ani, Valeruţa Popa, originară din localitatea maramureşeană Borşa, provine ea însăşi dintr-o familie cu mulţi copii.„Noi suntem 10 fraţi, 6 fete şi 4 băieţi. Aşa a fost să fie, dar ne înţelegem bine şi suntem toţi sănătoţi. Mi-aş dori ca şi copiii mei să crească în linişte“, povesteşte Valeruţa, în timp ce încearcă s-o adoarmă pe fetiţa pe care a adus-o pe lume în urmă cu două zile. Medicul care a supravegheat sarcina tinerei intră , între timp, în salon să se intereseze de starea celor două. „ Mă bucur că sunt sănătoase amândouă, în scrut timp vor pleca acasa.

O ştiu pe Valeruţa de mai mulţi ani. Trei dintre naşterile pe care le-a avut au fost asistate de mine. Chiar dacă este femeie de la ţară, a avut grijă de sarcină. Este foarte important că-şi alăptează copilul. Contează foarte mult pentru sănătatea amândurora“, a precizat dr. Laurian Ioniţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Călăraşi.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite