Accident teribil pe A2. O echipă de muncitori care repara asfaltul, spulberată de un TIR, un bărbat a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei muncitori care reparau carosabilul pe Autostrada Soarelui au fost spulberaţi de un TIR. Nenorocirea s-a petrecut pe drumul care leagă Bucureştiul de Constanţa, la km 23. Una dintre victime murit, în urma impactului violent, iar alte două au ajuns în stare gravă la spital.


Echipa era formată din 7 muncitori şi efectua lucrări de reparaţii pe Autostrada Soarelui, informează Ştirile PRO TV. Accidentul s-a petrecut pe sensul de mers spre litoral, iar muncitorii se aflau aproape de sfârşitul programului. În ei a intrat un plin un TIR, încărcat cu vopsea. În perimetrul în care se lucra, muncitorii parcaseră o camionetă, cu un semnal luminos care îi avertiza pe şioferi să ocolească prin partea stângă. Şoferul TIR-ului nu a făcut acest lucru.

Poliţiştii de la Autostrăzi şi inspectorii de la Ministerul Transporturilor au deschis o anchetă pentru a lămuri dacă lucrarea era semnalizată corespunzător. Şoferul care a provocat tragedia este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 

Vă recomandăm şi:

UPDATE Duminica neagră pe Autostrada Soarelui: accidente în lanţ, la întoarcerea turiştilor de la mare

UPDATE Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, la întoarcerea de pe litoral. Accident cu 5 maşini la kilometrul 117

UPDATE Traficul pe A2 a revenit la normal, după o tamponare care a blocat circulaţia la km 192

Aglomeraţie: s-a circulat cu 40 km/h  pe  A2. Cinci maşini s-au tamponat în lanţ, iar circulaţia a fost deviată prin Lehliu

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite