VIDEO Sute de percheziţii la domiciliile unor hoţi de produse petroliere. Trei buzoieni, suspectaţi că fac parte din reţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 230 de percheziţii imobiliare au fost efectuate, în această dimineaţă, în şapte judeţe, împotriva hoţilor de produse petroliere. Acţiunea la care participă mai mult de o mie de poliţişti este coordonată de IGPR, Parchet şi DGA, fiind sprijinită şi de SRI. Trei buzoieni au fost duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Reţeaua, din care fac parte şi trei buzoieni, acţiona în rafinării şi în cele două aeroporturi din Bucureşti şi era urmărită încă din anul 2010. Prejudiciul adus este de peste  1.000.000 de lei. Este vorba atât de angajaţi ai rafinăriilor, cât şi administratori ai unor societăţi comerciale.

La acţiunea demarată în Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Vrancea, Constanţa şi Bucureşti au participat 600 de autospeciale şi un elicopter, care a monitorizat din aer desfăşurarea forţelor.

Trei persoane din Buzău au fost duse la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Este vorba despre trei suspecţi din comunele buzoiene Verneşti şi Năeni, care reprezentau ultima verigă în reţeaua de furturi de carburanţi, în calitate de cumpărători.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite