VIDEO Numerele de striptease masculin, în ofertele celor mai multe localuri din Buzău, de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Cluburile şi restaurantele din Buzău s-au întrecut, în acest weekend, în programe speciale dedicate femeilor. Cum era de aşteptat, numerele de striptease masculin au fost elementul comun al tuturor petrecerilor din oraş.

Cântăreţi celebri, striperi care mai de care mai arătoşi şi meniuri culinare variate au fost ”ingredientele” cu care restauranele şi cluburile din Buzău au atras sâmbătă şi duminică, cu ocazia Zilei Femeii, cât mai multe cliente.

Petrecerile au început la orele amiezii. La Tessence Pub, unde intrarea a costat 39 de lei de persoană, organizatorii au pregătit accesorii de carnaval, meniuri pe gustul tuturor clientelor şi un spectacol de striptease masculin.

Variante de petrecere a Zilei Femeii au fost nenumărate, în tot oraşul. La Conacul Trandafirilor, din Parcul Crâng, femeile au dansat pe ritmuri greceşti, programul artistic fiind susţinut de Yannis Tricu şi formaţia sa. 

La Orhideea, Adriana Stuparu şi formaţia Paradis s-au ocupat de voia bună a petrecăreţelor, iar atmosfera a fost încinsă de băieţii de la Rebell, trupă de stripptease care a făcut sâmbătă şi duminică turul localurilor buzoiene. Aceştia au mai ajuns, duminică, şi în restaurantele Max, din Crâng, şi Aqua Max.

Un concert Deepcentral, nume cunoscut în muzica dance românească, şi spectacolul trupei de striperi Eros Boys au fost atracţiile noului local din Buzău, O'brothers. 

Meniul Restaurantului Mariage a costat 120 de lei de persoană. Distracţia celor peste 200 de cliente de aici a fost întreţinută de formaţia Creativ şi solistul Petrică Mâţu Stoian. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite