VIDEO Motociclist băgat în spital de un şofer neatent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia unui şofer putea avea urmări dintre cele mai grave printre ceilalţi participanţi la trafic. Un motociclist care circula regulamentar pe DN 2C, pe raza comunei Smeeni, a fost accidentat de un autoturism al cărui şofer nu a acordat prioritate la intrarea de pe un drum comunal pe unul naţional. Motociclistul ar fi încercat să evite impactul, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, lovindu-se şi de autovehicul.

Din cercetările efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că vinovat de producerea evenimentului se face un tânăr de 25 de ani, din Galaţi. 

Aflat la volanul unui Opel, acesta nu s-a asigurat corespunzător în momentul în care a încercat să intre de pe un drum comunal pe drumul naţional şi i-a ieşit în faţă unui motociclist în vârstă de 25 de ani.

Acesta se deplasa din direcţia Buzău către Pogoanele iar în momentul în care ar fi încercat să evite impactul a sucit brusc ghidonul, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, lovindu-se de autovehicul.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite