VIDEO Bebeluş mort, găsit în remorca unui autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona în care a fost făcută descoperirea macabră
Zona în care a fost făcută descoperirea macabră

Un bebeluş mort a fost găsit, duminică dimineaţa, în remorca unui autoturism, parcată pe o stradă paralelă cu bulevardul Unirii. Cadavrul a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală unde urmează a se stabili dacă copilul a fost născut la termen, dar şi cauza decesului

Descoperirea a fost făcută pe aleea dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu, de către o femeie care căuta pet-uri prin ghenele de gunoi. Femeia a alertat oamenii care treceau prin zonă, ulterior, unul dintre aceştia sunând la 112 pentru a anunţa prezenţa cadavrului în remorcă.

Poliţiştii au sosit imediat la faţa locului şi au descoperit cadavrul unui făt de sex masculin care, la o examinare sumară, nu prezenta urme de violenţă. 

Cadavrul a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală unde urmează a se stabili dacă copilul a fost născut la termen, dar şi cauza decesului. Totodată, oamenii legii încearcă să dea de urma femeii care i-a dat viaţă, pentru a stabili împrejurările în care copilul a ajuns în remorca autoturismului.

Citeşte şi: Un bărbat din Săpoca şi-a pierdut viaţa în timp ce lucra la dezasamblarea unei autobasculante

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite