Trei accidente într-o oră, pe E85. Un TIR derapat s-a răsturnat peste o dubă omorând șoferul pe loc VIDEO

0
Publicat:

A fost val de accidente în Buzău, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed. Un șofer de 49 de ani, din Covasna, a murit strivit în duba peste care s-a răsturnat un TIR. Coliziunea s-a produs pe șoseaua europeană E85.

Șoferul dubei a murit pe loc. SURSA IPJ Buzău
Șoferul dubei a murit pe loc. SURSA IPJ Buzău

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune petrecută marți, 12 martie 2024, între un autotren condus pe direcția Buzău către București, de către un șofer în vârstă de 48 de ani, din județul Giurgiu, și o dubă care circula din sens opus. La volanul acestei autoutilitare se afla un conducător auto, de 49 de ani, din județul Covasna.

Șoferul din Covasna conducea vehiculul dinspre Buzău spre Urziceni. La Limpeziș, când a observat cum în fața sa un TIR derapează și începe să se balanseze, a încercat să evite coliziunea. Șoferul dubei a tras de volan, dar nu a putut evita impactul cu autotrenul care devenise de necontrolat. Camionul s-a răsturnat peste dubă, transformând-o într-un morman de fiare în care șoferul a rămas încarcerat.

După impact, mai mulți șoferi au oprit și au intervenit cu extinctoare pentru a stinge incendiul apărut la cabina dubei, după care au reușit să-l extragă pe bărbat.

„Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Covasna și cu rănirea celuilalt conducător auto, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

„În urma accidentului rutier produs pe DN2 E85, în localitatea Limpezis, la U.P.U.-SMURD a fost transportat un bărbat în vârstă de 49 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial grad 0, plagă contuză, traumatism coloană cervicală, fracturi costale. Pacientul este, la acest moment, stabil, conștient, în curs de investigatii”, transmite biroul de presă al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Trei accidente rutiere au avut loc marți, 12 martie 2024, pe șoselele din județul Buzău, în doar o oră, toate soldate cu victime. În afara evenimentului de pe raza localității Limpeziș, un altul a avut loc, pe aceeași șosea, la câțiva kilometri distanță, în localitatea Mihăilești.

Un autoturism condus pe direcția București către Buzău de către un șofer buzoian, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un copac marginal și s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Mașină răsturnată în câmp SURSA IPJ Buzău
Mașină răsturnată în câmp SURSA IPJ Buzău

Un alt accident rutier s-a produs pe șoseaua de centură a Buzăului, segment al drumului european E85. Este vorba despre o coliziune între autoturismul condus de un șofer buzoian de 24 de ani dinspre București către Focșani și autoutilitara care circula înaintea sa, care ar fi fost staționată în afara căii de rulare, în vederea remedierii unor avarii.

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, a rezultat rănirea șoferului autoutilitarei, ce s-ar fi aflat lângă mașină la momentul impactului. Persoana rănită, un râmnicean de 62 de ani, a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite