Şofer din Bucureşti, internat în spital după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă a avut loc pe DJ 203C, în afara localităţii Florica. Un autovehicul a intrat în coliziune cu un stâlp marginal.

Din primele date de la faţa locului, autoturismul condus de un şofer de 52 de ani, din Bucureşti, pe direcţia Brădeanu către Florica, în afara localităţii Florica, ar fi ieşit în afara părţii carosabile, lovind o construcţie marginal[, metalică.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea şoferului, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de urgenţă.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Tot luni, Drumul Naţional 10 a fost blocat la ieşire din localitatea Verneşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.

buzauaccidentrutier

Impactul a avut loc între un autocamion şi trei autoturisme, după ce soferiţa unui Mercedes a depăşit pe linie continuă un camion staţionat în curbă.

Mercedesul a acroşat camionul după care a intrat în alte două maşini care circulau din sens opus.

Vă mai recomandăm:

Tânăr decedat într-un accident produs pe un drum din Buzău. A fost străpuns de o bară metalică

Pieton acroşat de un autoturism, pe un drum judeţean din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite