Se aprinde nocturna, joi, pe stadionul „Gloria”, pentru un meci între două echipe din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seară, buzoienii sunt invitaţi în număr cât mai mare pe cel mai mare stadion din oraş. Nou promovata în Liga a treia, Metalul Buzău, va întâlni FC Buzău, echipa care va juca în Liga a patra, în Supercupa judeţeană la fotbal. Partida va avea loc pe stadionul Gloria, de la ora 20.00. Intrarea este liberă.

Supercupa judeţeană va deschide sezonul fotbalistic autohton 2017 - 2018. Joi, de la ora 20.00, pe Stadionul „Gloria”, Asociaţia Judeţeană de Fotbal organizează partida dintre campioana judetului, Metalul Buzău, şi câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană, FC Buzău. 

Este vorba, totodată, despre echipele din judeţ care au reuşit promovarea într-un eşalon superior: dacă Metalul a promovat în Liga a treia, după o dublă de baraj câştigată lejer în faţa celor de la CS Amara, FC Buzău a terminat pe primul loc în Liga a V-a şi va juca din toamnă în Liga judeţeană.

În aceeaşi zi, pe 17 august, tot pe stadionul din Crâng, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a programat, în premieră, şi Supercupa destinată Juniorilor A1, care se va disputa, de la ora 18.00, între campioana Montana Pătârlagele şi câştigătoarea Cupei AJF, Diadema Gherăseni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite