Proiectul de extindere a reţelei de gaze naturale în trei mari comune de lângă Buzău intră într-o nouă etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
transgaz

Proiectul privind extinderea reţelei de alimentare cu gaze naturale în zonele rurale din Judeţul Buzău prinde contur. Societatea Transgaz SA Mediaş a obţinut certificatul de urbanism solicitat Consiliului Judeţean Buzău pentru lucrarea ”Conductă de transport gaze naturale Verneşti – Mărăcineni – Poşta Câlnău”.

Vestea a fost transmisă de prefectul Carmen Ichim, în cadrul întâlnirii pe care a convocat-o cu edilii comunelor Mărăcineni, Verneşti şi Săpoca, precum şi cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Buzău, Secţiei de Drumuri Naţionale, Direcţiei Silvice şi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău.

Carmen Ichim le-a solicitat autorităţilor prezente să trateze cu prioritate emiterea tuturor actelor necesare pentru construcţia conductei care va subtraversa mai multe căi de comunicaţie (drumuri naţionale, judeţene, comunale, căi ferate), precum şi reţele de apă şi canalizare.

Societatea Transgaz SA Mediaş a obţinut certificatul de urbanism solicitat Consiliului Judeţean Buzău pentru lucrarea Conductă de transport gaze naturale Verneşti – Mărăcineni – Poşta Câlnău şi a demarat procedura de obţinere a acordurilor şi avizelor necesare pentru emiterea autorizaţiei de construire a obiectivului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite