Instanţa decide o nouă amânare în dosarul ”Orizont”, în care primarul Buzăului este judecat pentru abuz în serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au acordat, joi, un nou termen în dosarul “Orizont” în care primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, este judecat pentru abuz în serviciu. Amânarea a fost decisă ca urmare a faptului că nu au putut fi administrate probe, aşa cum era prevăzut. Mai mult, avocatul unui dintre inculpaţi a lipsit de la proces, iar instanţa nu a intrat în posesia unor documente.

Alături de Constantin Boşcodeală, mai au calitate de inculpat în acest dosar Viorica Stana, care la data faptelor era director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Buzău şi Nicolae Trandafir, fost director al Staţiunii de Cercetare şi Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău.

“Amână cauza la data de 17.11.2015 pentru lipsa de apărare a inculpatului Nicolae Trandafir şi lipsa relaţiilor de la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice”, se precizează în înceierea de şedinţă de joi.

Constantin Boşcodeală a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu în dosarul ce vizează trecerea ilegală a unei suprafeţe de teren de 33 de hectare din domeniul public al statului în cel privat. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite