„Hai s-o ucidem pe Matilda”, premieră pe scena Teatrului „George Ciprian”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Helciug va juca la Buzău în spectacolul „Hai s-o ucidem pe Matilda”
Dan Helciug va juca la Buzău în spectacolul „Hai s-o ucidem pe Matilda”

Ioan Isaiu şi Dan Helciug vor juca marţi seară,  pe scena Teatrului „George Ciprian”, în spectacolul „Hai s-o ucidem pe Matilda”. Este vorba de o producţie proprie a teatrului buzoian, în regia lui Sorin Misirianţu, după un text al bulgarului Orlin Dyakov.

Piesa este un thriller comic în care doi bărbaţi din medii diferite luptă pentru o femeie. Regizorul Sorin Misirianţu crede despre spectacolul „Hai s-o ucidem pe Matilda” că are ceva în comun cu unele dintre filmele lui Quentin Tarantino. 

„Autorul este un prieten de al nostru pe care îl cunoaştem de la teatrul din Ruse. Ion Isaiu a jucat în regia lui, iar acum autorul bulgar mi-a dat mie acest text special pentru Ioan Isaiu. Iniţial, trebuia să îl punem în scenă cu Marius Bodochi, dar ulterior l-am cunoscut pe Dan Helciug cu care făceam un sitcom. Vorbim despre o premieră în România”, a declarat regizorul Sorin Misirianţu.

Spectacolul va avea loc mâine, de la ora 19, pe scena Sălii Mari a Consiliului Judeţean. 30 de lei costă biletul de intrare la spectacol, pentru adulţi, în timp ce elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50 la sută.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite