Gaşca Zurli se întâlneşte, săptămâna viitoare, cu micuţii din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Gaşca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România, ajunge luni, 28 septembrie, la Buzău. Spectacolul este programat, de la ora 18.00, la sala Consiliului Judeţean de pe Bulevardul Bălcescu. Conceptul „Zurli“ a fost inventat în urmă cu cinci ani de Mirela Retegan, din dorinţa de a crea un produs de divertisment pentru toată familia.

Muzica este scrisă de Mirela Retegan şi compusă de Cornel Sorian, fostul lider al trupei Stigma şi fostul soţ al Mirelei. Cei doi au rămas în echipă ca părinţi ai Mayei şi producători muzicali pentru Zurli. Cornel este stabilit la Londra şi vine periodic  în ţară pentru înregistrări. De-a lungul timpului, el a produs peste 50 de cântece pentru Zurli.

Personajele Găştii Zurli sunt Zdrăngănel, Clopoţel, Truli, Fetiţa Zurli şi Mirela - prezentatoarea - personaje ale Companiei de Evenimente Zurli. Spectacolul de la Buzău, „Vreau Pupic de noapte bună“ este inclus în turneul naţional şi are ca temă modul în care putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite