Echipe de fotbal din Buzău, amendate pentru un amical organizat clandestin în perioada stării de alertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Poliţia din Buzău a amendat două echipe de fotbal din Divizia D pentru organizarea unui meci amical, la Râmnicu Sărat, contrar prevederilor legale în vigoare pe durata stării de alertă. Este vorba despre CSM Râmnicu Sărat şi Gloria Vadu Paşii, care au fost sancţionate cu câte 5.000 de lei.

Din verificările poliţiştilor din IPJ Buzău a reieşit că meciul de fotbal a avut loc la data de 18 iulie, pe un teren din municipiul Râmnicu Sărat.

”Meciul s-a desfăşurat fără respectarea condiţiilor impuse prin legislaţia în vigoare pe perioada stării alertă, respectiv: Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, HG 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, Regulamentul Ministerului Tineretului şi Sportului publicat în Monitorul Oficial din data de 07.07.2020 şi Protocolul de reluare competiţii de fotbal amator elaborat de Comisia Medicală a Federaţiei Române de Fotbal”, se arată în comunicatul IPJ Buzău.

În acest context, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare, reprezentanţii celor două cluburi de fotbal au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 5.000 lei fiecare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite