Constantin Toma vine de miercuri la Primăria Buzău. A anunţat că va pune tunurile pe Compania de Apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Toma vrea schimbări în conducerea Companiei de Apă
Constantin Toma vrea schimbări în conducerea Companiei de Apă

Se conturează un „război” între noul primar al Buzăului, industriaşul Constantin Toma, şi conducerea Companiei de Apă Buzău, după ce noul edil a anunţat că blochează demersul societăţii de a se muta într-un fost hotel, cumpărat anul trecut cu 1,7 milioane de euro. Conducerea Companiei spune că extinderea era necesară, deoarece angajaţii nu mai au loc în sediul principal.

Noul edil-şef al Buzăului, omul de afaceri Constantin Toma, care va prelua frâiele administraţiei locale până la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat că va pune tunurile pe Compania de Apă Buzău. Noul edil se arată deranjat de problemele cu apa pe care le tot reclamă cetăţenii şi de personalul supradimensionat din instituţie. 

Prezent în studioul unei televiziuni locale, Toma a spus răspicat că în mandatul său nu va permite ca angajaţii din societatea subordonată Primăriei să se mute în fostul hotel Crâng, cumpărat de Compania de Apă cu intenţia de a-l transforma în sediu. „Niciodată cât voi fi eu primar nu se va muta niciun funcţionar al Companiei de Apă în fostul Hotel Crâng, pentru că mi se pare o sfidare la adresa oricărui buzoian”, a fost mesajul clar al noului edil, Constantin Toma.

Instituţia condusă de Ionel Tescaru a cumpărat, cu 1,7 milioane de euro, clădirea în care a funcţionat Hotelul Crâng. Aici urmează să se mute o parte din personalul Companiei de Apă, în acest moment lucrându-se pentru reamenajarea spaţiului. Iniţial, Ionel Tescaru a refuzat să comenteze afirmaţiile făcute de Constantin Toma. Ulterior, acesta a reacţionat spunând că noul edil nu are motive de nemulţumire faţă de Compania de Apă şi de managerul acesteia.

”Din punct de vedere managerial mi-am îndeplinit toate criteriile de performanţă. Sunt reprezentantul operatorului de apă la comisia europeană şi la comitetul naţional de monitorizare. Acum două săptămâni am primit felicitări, ca manager, pentru modul de implementare a fondurilor europene direct de la responsabilii comisiei europene, compania se găseşte în nişte parametri de performanţă foarte buni, suntem printre primii din ţară”, a declarat Tescaru pentru TV Buzău.

Directorul Companiei de Apă ar putea fi primul dintre şefii societăţilor subordonate Primăriei care va fi schimbat din funcţie. Noul primar a dat de înţeles în ultimele zile că e profund nemulţumit de Compania de Apă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite