VIDEO SHOW Sting va cânta la Bucureşti pe o scenă imensă adusă din Olanda, care susţine 14 tone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru concertul pe care Sting îl va susţine luni în Piaţa Constituţiei a fost adusă o scenă imensă, care va susţine 14 tone de echipament şi o orchestră simfonică de 50 de membri.

VIDEO Impresii de la primul concert Roxette la Bucureşti. Suedezii au dat "like" fanilor bucureşteni

Sting a cerut organizatorilor Emagic doar o cabină cu bucătărie, flori, dar nu tăiate, ci în ghiveci. "Scena este adusă din Olanda, mai mare decât ce am avut pentru Shakira, şi va susţine 14 tone de echipament, oameni", au declarat organizatorii.

Artistul a mai concertat de două ori în România, iar luni el va strânge alţi 20.000 de spectatori.

Sting, acompaniat de live band şi orchestră simfonică îşi prelungeşte vara aceasta celebrul turneu mondial Symphonicity în Europa.

Turneul "Symphonicity" îl prezintă pe Sting într-o serie de concerte inedite, în cadrul cărora artistul interpretează cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa într-o noua versiune, acestea fiind re-orchestrate pentru aranjament simfonic. Concertul de la Bucureşti este organizat de Emagic.

Ca interpret solo şi membru al trupei The Police, Sting a primit nu mai puţin de 16 premii Grammy, două Brit, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizări la Oscar, trofeul Century Award oferit de Billboard Magazine şi titlul de Persoana Anului în 2004 din partea MusiCares, precum şi prezenţa în “Rock and Roll Hall of Fame” şi “Songwriters Hall of Fame”.

Turneul mondial este promovat la nivel internaţional de Live Nation şi produs de RZO Entertainment, în asociere cu Universal Music Management & Productions.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare încă din 25 februarie, pe www.myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de preţ: 395, 295, 195 şi 135 de lei.

De la noi, Sting va pleca în Bulgaria. Cu vânzări record de aproape 100 de milioane de discuri în întreaga lume, ca interpret solo şi membru al trupei "The Police", Sting a primit nu mai puţin de 16 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy şi trei nominalizări la Oscar.

FOTOGALERIE Concertul Roxette în imagini

Britanicii de la Suede cântă pentru prima dată la Bucureşti

Vezi pe forbes.ro ce concerte de top mai sunt în luna iunie în Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite