VIDEO Percheziţii într-un dosar de şantaj şi tâlhărie. Mai mulţi manelişti, victimele unui clan interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Peste 100 de poliţişti efectuează în dimineaţa zilei de marţi, 21 iulie, percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman. 13 persoane vor fi duse la audieri.

Dosarul, instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, vizează infracţiuni de tâlhărie şi şantaj.

„La această oră, peste 100 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliţiei Române  pun în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele  Ilfov şi Teleorman şi 13 mandate de aducere  într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi şantaj”, anunţă IGPR.

Persoanele vor fi conduse pentru audieri la Serviciul Grupuri Infracţionale Violente.

Actiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor.

Conform DIGI 24, cei vizaţi de percheziţii ar face parte din clanul Duduienilor. Aceştia ar fi tâlhărit mai mulţi cântăreţi de manele.


Citeşte şi:

Descinderi DIICOT la o „fermă” de canabis din Dâmboviţa. Întreaga „recoltă”, confiscată de anchetatori

Şapte persoane reţinute pentru trafic de droguri în Cluj şi Maramureş. Aceştia aveau în posesie peste 50.000 de euro şi 12 kilograme de cannabis

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite