VIDEO Accident cu 6 victime în Bucureşti, după ce doi şoferi s-ar fi luat la întrecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier a avut loc, duminică noapte în jurul orei 1, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Şase persoane au fost rănite şi transportate la spital, după ce doi şoferi s-ar fi luat la întrecere

UPDATE 11.30 Conform ultimelor informaţii, ar fi vorba de şase persoane rănite, dintre care doi copii. O persoană s-ar afla în stare gravă.

Vorbind pentru Digi24, Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al Brigadei Rutiere, a declarat că persoanele care au provocat accidentul nu sunt cunoscute pentru participare la curse ilegale de maşini. Acesta a recunoscut, totuşi, că Piaţa Constituţiei este un loc „în care se strâng foarte mulţi tineri pentru socializare sau alte activităţi”.

 „Au rezultat mai multe persoane rănite, cinci răniţi uşor şi unul grav. Sunt la spital şi li se acordă îngrijiri medicale. E un accident mai complex, dar efectuăm cercetări în continuare pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs evenimentul”, a explicat Costea, adăugând că Poliţia va reveni cu detalii după ce vor fi verificate înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Conform martorilor, o maşină de culoare galbenă s-ar fi luat la întrecere cu un alt conducător auto. Rezultatul a fost pierderea controlului volanului şi un accident violent cu alte 5 maşini parcate în Piaţa Constituţiei.

„Sunt 7 maşini implicate, accidentul a fost provocat de două maşini, deocamdată starea victimelor este „în viaţă”. Nu există foarte multe detalii în acest moment!”, a declarat în maiorul Daniel Vasile de la ISU Bucureşti, pentru huff.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite