Vanghelie, „primarul care Facebook“. Vezi cu ce se ocupă edilul de la sectorul 5 pe rețeaua de socializare și ce poze din tinerețe și-a postat pe profil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5 și-a făcut pagină oficială pe Facebook de numai o lună, dar a reușit să atragă deja peste 5.200 de fani. "Primesc mesaje pe Facebook, le şi răspund. Am felul meu, se simte dacă nu sunt eu", spunea edilul la începutul lunii mai. Nu prea s-a ținut, însă, de cuvânt.

Întrebările pe care i le-au adresat internauții lui Marian Vanghelie, pe pagina sa de Facebook, au rămas fără replică. Astfel, Aurelio Texanu l-a tot rugat să îi trimită un mail, fiindcă are o idee de proiect imobiliar pentru sectorul 5, dar n-a primit niciun răspuns. E drept, propunerea sa pare ma degrabă o glumă, acesta vorbind despre o investiție de un miliard de dolari!

Nici George Ghelase, care vroia să afle numărul de telefon al primarului, nu s-a lămurit. Vanghlie a fost zgârcit și cu "like-urile" la invitațiile pe care i le-au făcut fanii la diverse acțiuni eclogice, artistice sau culturale.

Vanghelie, fericit la aniversarea a 43 de ani. Foto: Facebook

Portretul lui Vanghelie la tinerețe

În schimb, Marian Vanghelie a fost foarte activ la capitolul foto. Într-o lună și-a postat 60 de fotografii de la diverse acțiuni.

"De Ziua Europei, am plantat primul copac din Pădurea Îndrăgostiților, alături de Lavinia Șandru" - a scris edilul în dreptul albumului cu poze în care apare cu cazmaua în mână.

N-a ratat nici ocazia să pună fotografii de la vizita sa din Washington, unde s-a fotografiat alături de numeroși oficiali americani. A omis însă să le treacă numele.

Cel mai savuros album este însă cel cu fotografii din tinerețea primarului.

Regăsim aici un Vanghelie mai dotat la capitolul podoabă capilară, și mereu înconjurat de greii PSD-ului, de la Ion Iliescu, la Adrian Năstase și Ecaterina Andronescu.

Pe pagina primarului se mai găsesc diverse proiecte politice, precum Strategia pentru integrarea rromilor dezbătută la Washington, anunțuri legate de deplasările de serviciu, precum și articole apărute în ziare despre el.

Marian Vanghelie și un politician american. Foto: Facebook

Cum poți vorbi cu Vanghelie?

"Pe Facebook mă găsiţi dacă vreţi. Pe Facebook îmi spuneţi ce vreţi şi ... comunicăm. Primesc mesaje. Uitaţi-vă acolo şi o să vedeţi. Le şi răspund. Nu zilnic, ca să fiu corect, ci o dată pe săptămână, că nu am timp.

Acum sunt mai multe formule... poţi să pui un tânăr-doi să răspundă, dar nu poate să răspundă cu formatul meu. Am felul meu. Se simte dacă nu sunt eu", spunea Vanghelie luna trecută.

Edilul și-a trecut pe pagina oficială și o adresă de email unde poate fi găsit, marian@vanghelie.ro, dar și un număr de telefon fix de la birou, 021. 315.94.82.

Cât despre numărul său de mobil, primarul l-a făcut public în mai multe rânduri, invitându-i pe bucureșteni să-l sune ori de câte ori au o problemă: 0724500300. Pe pagina pe Facebook nu a fost însă postat.

image

40 de conturi-fantomă marca Vanghelie

Înainte de a-și face pagina oficială pe Facebook, primarul a avut și un cont privat pe rețeaua de socializare, despre care spunea la începutul anului, la emisiunea Happy Hour: „Sunt şi eu pe Facebook.

Să vă spun o întâmplare: Eram pe Facebook, un coleg de-al meu, rom din Ferentari, un prieten era şi el acolo şi zice: «Te bag în ... că nu eşti tu Vanghelie, că ăla n-are timp să stea pe Facebook». Şi eu îi zic să mă sune să vadă că sunt eu...". El spunea atunci că stă pe Facebook să cunoască „tinere" pe care să le aducă în partid.

În acest moment, în afara paginii oficiale Marian Vanghelie, mai există alte peste 40 de conturi-fantomă ca poartă numele său.

Rămâneți pe bucuresti.adevarul.ro pentru a vedea ce fac ceilalți primari din Capitală pe rețeaua de socializare.

Vanghelie si Adrian Nastase. Foto: Facebook
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite