Vampirii din Twilight, imploraţi să vină la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de fani si filmului au defilat prin centrul Capitalei sperând să-i convingă pe actorii principali să vină şi în România. Tinerii au ţinut cuvântări înflăcărate despre cât de mult le plac românilor vampirii, mai ales că aici s-a născut legenda lui Dracula, iar mesajele lor au fost înregistrate şi trimise la Hollywood.

Adolescenţii nu s-au adunat întâmplător, aseară, la acest marş, ci au ales special ca zi de desfăşurare a evenimentului ziua dinaintea premierei naţionale a celei de-a treia parte a seriei Twilight, „Eclipsa”.  Marşul, denumit de organizatori drept „Convenţia”, a început în jurul orei 18.00 de pe Bulevardul Unirii. Timp de o jumătate de oră, fanii au mers la pas şi au scandat numele filmului. Marşul s-a încheiat în amfiteatrul Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Naţional, unde tinerii s-au grăbit să ţină discursuri pe scenă despre cât de mult îşi doresc ca Robert Pattinson şi Kristen Stewart să vină şi în România.

Atracţia Dracula
Participanţii de la paradă s-au dotat ca nişte fani adevăraţi cu pancarte, steguleţe, banderole şi insigne cu mai multe elemente din primele două părţi ale filmului.  „Cred că am văzut «Amurg» de 50 de ori, dar nu m-am săturat. Rob e de-a dreptul fenomenal!”, spunea Dana, de 16 ani, una dintre sutele de fani. Adolescenta avea la ea un afiş imens pe care scria «Dracula likes Twilight». De altfel, tinerii au mizat mult pe cuvântul-cheie “Dracula” la marş mai ales că, zilele trecute, o cunoscută revistă americană a publicat un articol potrivit căruia actorul principal din Twilight, Robert Pattison, ar avea legături de sânge cu Vlad Ţepeş.

Mesajele entuziaste ale fanilor au fost înregistrate de organizatori, iar cei mai înfocaţi admiratori ai vampirilor şi vârcolacilor din “Twilight” au primit  brăţări, insigne şi postere. Agitaţia adolescenţilor s-a domolit în jurul orei 19.00, pentru că tinerilor li s-a pregătit o plasmă imensă pe care au fost proiectate primele două părţi ale filmului: „Amurg” şi „Lună Nouă”.

Cel mai recent film din saga 
Începând de astăzi, cel de-al treilea film al seriei, „Saga Amurg: Eclipsa” rulează în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light, Băneasa Drive-In, cinema Patria, cinema Odeon (Cluj), cinema Lotus (Oradea), cinema Cityplex (Constanţa), precum şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timişoara, Cluj, Piteşti, Bacău şi Iaşi).

Premiera de gală a avut loc săptămâna trecută, la Los Angeles. În doar o zi de la lansare, filmul a reuşit să creeze noi recorduri în box-office-urile din SUA, în ciuda cronicilor nu chiar strălucite. Şi acest film a fost întâmpinat cu un nou val de isterie în rândul fanilor. Astfel, cu patru zile înainte de premiera mondială, mii de fani, supranumiţi „Twi-Hards” de presa americană, şi-au instalat corturile în faţa teatrului Nokia în aşteptarea distribuţiei filmului pe covorul roşu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite