Trei locuri noi de joacă, deschise în parcul Herăstrău

0
Publicat:

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că municipalitatea a finalizat modernizarea și inaugurarea a trei noi locuri de joacă în Parcul Herăstrău, alături de un spațiu de fitness în Parcul Izvor.

Trei locuri noi de joacă, deschise în Herăstrău  - foto Facebook Nicușor Dan
Trei locuri noi de joacă, deschise în Herăstrău - foto Facebook Nicușor Dan

Aceste spații au fost aduse la standarde moderne de siguranță pentru anul 2024, oferind copiilor și locuitorilor din București facilități reînnoite și sigure pentru recreere.

Au fost deschise trei locuri de joacă noi în Parcul Herăstrău şi un loc de fitness în Parcul Izvor, după finalizarea procesului de modernizare. De astăzi, copiii se pot juca aici în spaţii complet modernizate, cu toate elementele înlocuite şi aduse la standardele de siguranţă ale anului 2024. Zilele acestea vom deschide alte şapte locuri de joacă, la care se lucrează, în parcurile Carol, Floreasca şi Regele Mihai I”, a scris Nicuşor Dan, duminică, pe Facebook.

În postarea de pe Facebook, Nicușor Dan a menționat că în următoarele zile vor mai fi deschise alte șapte locuri de joacă în parcurile Carol, Floreasca și Regele Mihai I. Aceste proiecte fac parte din eforturile administrației locale de a îmbunătăți infrastructura de recreere și sport din Capitală. 

De asemenea, primarul Capitalei a afirmat că a semnat un contract de mentenanță pe o perioadă de 48 de luni, care include verificări trimestriale obligatorii și intervenții prompte, asigurând astfel durabilitatea și întreținerea adecvată a noilor facilități, lucru care nu s-a mai făcut până acum, conform Agerpres.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite