Nicuşor Dan anunţă înlocuirea totală a echipamentelor din 15 locuri de joacă şi de fitness. Cheltuielile se ridică la 35 milioane lei FOTO

0
Publicat:

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că anul acesta vor fi înlocuite complet echipamentele din 15 locuri de joacă şi de fitness din parcurile administrate de Primăria Municipiului Bucureşti.

„De 12 ani, niciunul dintre aceste spaţii dedicate copiilor nu a fost modernizat. Anul trecut, am finalizat 10 locuri de joacă şi 10 terenuri de sport, în Cişmigiu, Tineretului, Bordei şi Circul de Stat”, a justificat Nicuşor Dan iniţiativa sa recentă.

Astfel, în Parcul Herăstrău, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti va monta echipamente noi în şase locuri de joacă şi încă unul în Băneasa - Herăstrău Ficusului, a scris edilul general miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Din aceeaşi postare aflăm că în Parcul Carol vor fi trei locuri de joacă noi, în Parcul Tineretului - două şi câte un spaţiu de fitness în Herăstrău, Bordei şi Circului.

În noiembrie 2023, Nicuşor Dan anunţa că a fost deschis al treilea loc de joacă din Cişmigiu. Este vorba despre un complex cu o înălţime de aproape şapte metri, care este dotat cu o tiroliană, turnuri, tobogane şi tuburi din plasă.

Directorul general al ALPAB, Corina Bega, a completat că lucrările de modernizare a locurilor de joacă din parcurile administrate de municipalitate se vor finaliza în doi ani. Bugetul alocat se ridică la 35 de milioane de lei, informează Agerpres.

„Echipamentele sunt toate noi, în Parcul Cişmigiu avem trei locuri de joacă şi un loc pentru practicarea sportului. În total avem 40 în parcurile pe care noi le gestionăm şi din aceste 40 am schimbat până în momentul acesta 10. Pentru celelalte 30 suntem în procedură de achiziţie, prin ALPAB”, informa atunci primarul general.

Postare Nicuşor Dan, Facebook jpg
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite