Se reabilitează Linia 5 de tramvai din Capitală, la un an după ce a fost pusă în funcțiune. Licitația a fost lansată

0
Publicat:

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat vineri că a fost lansată în SEAP licitaţia pentru proiectarea şi execuţia reabilitării liniei 5 de tramvai.

A fost lansată în SEAP licitaţia pentru proiectarea şi execuţia reabilitării liniei 5 de tramvai
A fost lansată în SEAP licitaţia pentru proiectarea şi execuţia reabilitării liniei 5 de tramvai

Linia de tramvai Nr. 5 va intra într-un proces de reabilitare, la un an după ce a fost pusă în funcțiune, a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

”Am lansat în SEAP licitația pentru proiectarea și execuția reabilitării liniei 5, parte a obiectivului de investiții „Reabilitarea sistemului rutier pe Str. Barbu Văcărescu și Str. Căpitan Av. Alexandru Șerbănescu de la Șos. Ștefan cel Mare la Pod Băneasa.

Pentru reabilitare, se vor executa lucrări la calea de rulare, peroane, reţeaua de contact, substația de tracțiune Nordului, sistemul de iluminat public. Totodată, vor fi și lucrări de relocare semaforizare pe Bdul Barbu Văcărescu și str. Alexandru Șerbănescu, precum și lucrări la rețelele edilitare.

Invit companiile interesate să participe la acest proiect important pentru transportul public din București”, a anunțat pe Facebook Nicușor Dan.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite