Şcoală şi grădiniţă de vară, în Sectorul 3, în iulie şi august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Primăria Sectorului 3 organizează programe de şcoală şi grădiniţă de vară, în iulie şi august, potrivit reprezentanţilor autorităţii locale.

joaca in aer liber pentur copii

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 au scris, joi, pe Facebook, că programul „Şcoala de vară” este organizat, de anul acesta, în premieră de autoritatea locală, potrivit Agerpres. 

Desfăşurate pe parcursul lunilor iulie şi august, proiectele sunt menite să ofere „un mediu educativ adecvat şi relaxat” preşcolarilor şi elevilor din comunitate pe perioada vacanţei de vară.

Şcoala de vară îşi propune să desfăşoare activităţi educaţionale non-formale, organizate şi coordonate de cadre didactice şi persoane abilitate. Programul va cuprinde două etape: în iulie, pe o perioadă de 21 de zile, la Şcoala Gimnazială „Federico Garcia Lorca” vor fi disponibile 600 de locuri, iar în august, pe o perioadă de 22 de zile, la Şcoala Gimnazială Nr. 80, unde vor fi alte 600 de locuri.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 organizează şi în acest an „Grădiniţa de Vară”, un program destinat preşcolarilor şi antepreşcolarilor din sector.

Creşa „Greieraşul”, arondată la Grădiniţa nr. 211, va asigura 270 de locuri/lună (iulie şi august) pentru antepreşcolari (1-3 ani). Grădiniţa nr. 255  va pune la dispoziţie, în iulie şi august, câte 308 de locuri pentru preşcolari (3-6 ani). Grădiniţa nr. 196 va asigura, în iulie, cât şi în august, 180 de locuri pentru preşcolari (3-6 ani) şi 127 de locuri pentru antepreşcolari (2-3 ani). Şcoala nr. 88, în iulie şi august, va asigura câte 180 locuri pentru preşcolari (3-6 ani) şi 135 de locuri pentru antepreşcolari (1-3 ani).   

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite