Protest pe şoseaua de Centură a Capitalei. Peste 100 de persoane, nemulţumite de traficul infernal, cer construirea unui pasaj rutier

0
0
Centura Capitalei - Bucurestiului - FOTO Adevarul
Centura Capitalei - Bucurestiului - FOTO Adevarul

Aproximativ 100 de persoane protestează, sâmbătă, pe şoseaua de Centură a Capitalei, la intersecţia dintre şoseaua Berceni şi Drumul Judeţean 401, acolo unde traficul rutier se desfăşoară, zilnic, cu greutate în lipsa unui pasaj rutier. Oamenii condamnă nepăsarea autorităţilor faţă de problemă.

„Lipsa acestui pasaj provoacă un trafic infernal în fiecare zi. De ani de zile, Compania Naţională de drumuri trebuia să construiască acest pasaj. Zilnic, traficul se desfăşoară pe o bandă pe sens”, a declarat Alexandru Vâlvoi, membru fondator al Asociaţiei România Fără Gropi, citat de Mediafax

Manifestarea este organizată de asociaţia menţionată şi, potrivit membrului fondator, la protest se află aproximativ 100 de persoane, după cum informează tot Mediafax.

 Vâlvoi mai spune că în zona respectivă există zilnic conflicte între şoferii prinşi în trafic.

Alexandru Vâlvoi a mai subliniat că protestul de sâmbătă este unul declarat, tocmai pentru a nu îngreuna şi mai mult circulaţia în zonă.

Reabilitarea Centurii Capitalei a fost subiect aprig de discuţii între Primăria Capitalei şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

La finele lunii octombrie, primarul Gabriela Firea a spus, în contextul scandalului privind reabilitarea Şoselei de Centură, că CNAIR dă dovadă de lipsă de profesionalism, acesta fiind motivul pentru care solicită preluarea centurii. Firea a mai spus că sunt două variante pentru conducerea CNAI, demiterea sau demisia.

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri