„Plantează un copac pentru sănătate ta“: bucureştenii sunt invitaţi în weekend la sădirea a 300 de copaci în parcul Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
300 de puieţi vor fi plantaţi în acest weekend în parcul Giuleşti FOTO Adevărul
300 de puieţi vor fi plantaţi în acest weekend în parcul Giuleşti FOTO Adevărul

Primăria Sectorului 6 a anunţat îi inivită pe bucureşteni la campania ”Plantează un copac pentru sănătatea ta!”, derulată de Primăria Sectorului 6, în contextul marcării “Lunii Pădurii” în perioada 15 martie – 15 aprilie, desfăşurată la iniţiativa doamnei Lucia Varga, Ministrul delegat pentru  ape, păduri şi piscicultură, cu sprijinul Romsilva.

"Dacă doreşti să demonstrezi că îţi pasă de oraşul tău şi pui umărul pentru un mediu mai bun, ia-ţi rudele şi prietenii şi vino sâmbătă, 6 aprilie, începând cu orele 10.00, în Parcul Giuleşti pentru a planta şi tu unul dintre cei 300 de copăcei care vor împrospăta <<plămânul verde>> al sectorului", este îndemnul primăriei locale.

Printre cei prezenţi la campanie vor fi şi 50 de voluntari de la Asociaţia Montană Phoenix, asociaţie prezentă frecvent în astfel de acţiuni. Potrivit Primăriei Sectorului 6, proiectul  urmăreşte  conştientizarea  importanţei  copacilor  pentru  calitatea mediului în care trăim, pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, precum şi rolul educativ şi de responsabilizare pe care îl are gestul de a sădi un copac.

“ Avem nevoie de ajutorul vostru, pentru ca împreună să plantăm câţi mai mulţi copaci  şi să contribuim astfel la efortul general de a crea un mediu mai bun pentru noi toţi!”, a declarat Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite