O companie oferă bătrânilor servicii gratuite de reparaţii pentru acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Engie vine în sprijinul bătrânilor pe perioada pandemiei
Engie vine în sprijinul bătrânilor pe perioada pandemiei

În contextul pandemiei COVID-19, ENGIE Romania anunţă că va oferi gratuit reparaţii urgente ale aparatelor electrocasnice sau ale instalaţiilor sanitare persoanelor vulnerabile de peste 65 de ani, din Bucureşti.

Pe perioada stării de urgenţă, beneficiarii, persoane de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, selectaţi de către Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti, vor beneficia gratuit de o gamă largă de servicii de reparaţii.

Echipele de tehnicieni care vor efectua lucrările sunt angajaţi ai subsidiarei ENGIE Servicii, lider pe piaţa serviciilor energetice, sau fac parte din reţeaua arondată Ajusto.ro, platformă online de meseriaşi a ENGIE Romania, care oferă servicii pentru acasă. Echipa Ajusto.ro va asigura interfaţa cu reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti prin dispecerizarea comenzilor către tehnicieni, precum şi monitorizarea tuturor lucrărilor efectuate.

Echipele vor realiza gratuit servicii care au fost identificate ca urgente, cum sunt: reparaţii electrocasnice (frigider, cuptor, plită, aragaz sau maşină de spălat rufe), instalare maşini de gătit pe gaz (aragaz, plită pe gaz (fără decupare în blat), cuptor pe gaz), reparaţii instalaţii sanitare (înlocuire racord flexibil, înlocuire robineţi fisuraţi, remedierea scurgerilor de apă, înlocuire ţeavă fisurată în locuinţă, înlocuire scurgere chiuvetă/cadă, desfundare scurgeri, remediere rezervor defect vas toaletă), reparaţii electrocasnice (maşină de spălat rufe, boiler electric, cuptor electric, plită electrică (fără decupare în blat).

Echipa de specialişti care va presta serviciile la domiciliul beneficiarului va respecta măsurile de protecţie recomandate, respectiv acelea de a purta măşti, mănuşi şi protecţie la pantofi, precum şi recomandările în vigoare cu privire la distanţa socială impusă de autorităţi şi specialişti şi la dezinfectarea în mod corespunzător a mâinilor, după fiecare intervenţie efectuată.

Beneficiarii eligibili sunt persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, cu domiciliul în Bucureşti. Pentru a beneficia de servicii se poate utiliza numărul de telefon gratuit 0800821218, pus la dispoziţie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite