Nicuşor Dan îi invită pe bucureşteni să completeze un chestionar pe tema viitorului Plan Urbanistic General

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, îi invită pe bucureşteni să completeze un chestionar, în cadrul consultării publice pentru elaborarea noului Plan Urbanistic General.

Nicușor dan FOTO: Facebook Primăria Capitalei
Nicușor dan FOTO: Facebook Primăria Capitalei

"10 minute pentru următorii 10 ani! Vă invit să vă exprimaţi opinia în cadrul consultării publice pentru elaborarea noului Plan Urbanistic General al municipiului Bucureşti. Până pe 30 iunie puteţi să semnalaţi atât problemele, cât şi punctele forte ale celor mai reprezentative zone din oraş, nevoile şi priorităţile de intervenţie pentru Municipiul Bucureşti", scrie primarul general, pe Facebook.

Cei care completează chestionarul trebuie să indice zona în care locuiesc şi dacă sunt mulţumiţi de condiţiile de viaţă din cartier, de aspectul clădirilor, al parcurilor şi locurilor de joacă, de starea străzilor, de curăţenie, de pistele pentru biciclişti, de accesul cu transportul comun, de unităţile medicale sau de cele de învăţământ. De asemenea, respondenţii sunt invitaţi să precizeze cele mai importante trei intervenţii ce ar trebui realizate cu prioritate în cartier, dar şi care sunt locurile preferate din Capitală, scrie Agerpres.

Primarul general, Nicuşor Dan, anunţa, pe 13 ianuarie, că Planul Urbanistic General al Capitalei a intrat "în linie dreaptă" şi că a plasat prima notă de comandă care prevede colectarea datelor existente şi actualizarea lor.

Edilul general preciza că actualizarea este necesară, deoarece ani de zile contractul cu Universitatea de Arhitectură "Ion Mincu" a fost blocat.

Primăria Capitalei a alocat pentru anul acesta 27 de milioane de lei pentru revizuirea Planului Urbanistic General.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite