Mirabela Dauer: "Nu cred că Mădălina Manole s-a sinucis!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Mirabela Dauer a vorbit, la "Acces direct", pentru prima dată, în faţa lui Ion şi a Eugeniei Manole, despre revolta pe care a resimţit-o când a auzit de moartea Mădălinei.

Ea a explicat că, la o săptămână de la moartea Mădălinei, atunci când a spus că familia nu a meritat-o, a explodat din cauza "trepăduşilor" care apăreau în emisiunile TV şi spuneau vrute şi nevrute despre Mădălina.

Acum, la Aceesc Direct, Mirabela Dauer a ţinut să-şi ceară scuze părinţilor cântăreţei. În plus, a ţinut să precizeze că nu crede că Mădălina s-a sinucis. "Nu o cred în stare de aşa ceva. Nu cred că s-a sinucis. Nu pot să accept".
 
Nu crede că Puiu suferă după moartea Mădălinei

"Eu nu-l cred pe omul ăsta. Eu nu cred nimic din ce spune. Mădălina şi-a mimat fericirea, şi cu primul soţ şi cu al doilea. Omul ăsta nu se uită în ochii tăi când vorbeşte, iar ochii ei erau de cărpioară speriată. Pe ea a speriat-o mereu ceva, anume faptul că i-au luat copilul şi l-au dus la Botoşani, cu opt luni înainte de tragicul ei sfârşit", a spus Mirabela. "Puiu nici nu suferă, nici nu ştie să-şi mimeze suferinţa", a mai spus Mirabela, bună prietenă cu Mădălina.

Citiţi şi: Tatăl Mădălinei Manole: „Ne ameninţă că o mută pe Madalina într-un cimitir din Bucureşti"

Mirabela Dauer nu l-a iertat nici pe primul soţ al Mădălinei: "Şerban a fost la fel de dictator, ca şi soţul ei. Ea nu a stat cu Şerban Georgescu 15 ani pentru compoziţiile lui, ci pentru că-l iubea".

"Domnu Puiu, ia-i pe aceşti oameni în vârstă, pe părinţii minunii pe care ai avut-o acasă şi pe care nu ai apreciat-o şi dă-le copilul să-l mângâie şi să-l sărute!. Nu fii nemernic, fii bărbat!", a pledat cântăreaţa la Antena 1.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

"N-am primit-o cu copilul, ca să nu-l supărăm pe Puiu"

Mama Mădălinei Manole a povestit cum Mădălina i-a propus să o primească cu copilul, să-l crească la ea, dar ea a refuzat-o ca să nu se supere Puiu.
Eugenia Manole a spus că decizia de a duce copilul la Botoşani i-a aprţinut lui Puiu. "Pretextul a fost că aveau de lucru la noul album al Mădălinei", a spus Eugenia Manole. Tatăl Mădălinei a aflat despre tragedia fiicei lui de la televizor, pentru că Puiu nu l-a anunţat. Părinţii Mădălinei se întreabă ce au făcut Puiu şi părinţii lui în noaptea morţii Mădălinei. "Cum a putut dormi Puiu, când Mădălina nu mai era lângă el?" se întreabă Eugenia Manole.

Nunta în secret

Mirabela Dauer a declarat că nimeni n-a ştiut când s-au căsătorit Mirabela şi Puiu Mircea. "Era şi mireasă şi şofer, ea a condus până la Botoşani, unde s-au căsătorit. Puiu stătea în spate, comod", a povestit talăl Mădălinei. La rândul său, Mirabela a spus: "Nici eu, Maria Dragomiroiu şi nici soţul ei, Bebe, cei mai buni prieteni ai Mădălinei, nu am ştiut de nunta lor", a spus Mirabela Dauer care i-a îndemnat încă o dată pe soţii Manole să-şi vadă nepotul.

VIDEO- Alexandru Jula: "Nu-mi vine să cred că Mădălina Manole a murit!"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite