Măsuri de iarnă la Gara de Nord. Directorul de marketing al CFR, Adrian Vlaicu: se circulă în condiţii de iarnă, dar se circulă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători a anunţat că azi, pentru prevenirea blocării traficului feroviar și pentru fluidizarea circulației trenurilor în condiții de iarnă, au fost anulate două trenuri.

Meteorologii au emis, azi, o avertizare cod portocaliu pentru Bucureşti şi 17 judeţe din estul şi sudul ţării, unde vântul va depăşi la rafală 90 de kilometri, alte 14 judeţe rămânând sub atenţionarea cod galben de ninsori şi viscol, până joi seara, relatează Mediafax.

"Datorită unei mai slabe utilizări a câtorva dintre trenuri şi a condiţiilor de iarnă, am hotărât să oprim circulaţia, între orele 8.14-14.15 a rutelor Bucureşti Nord-Aeroport Henri Coandă-Baloteşti şi Bucureşti Nord-Bucureşti Obor" a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro, directorul de marketing al CFR, Adrian Vlaicu.

Este vorba despre trenurile Regio de pe ruta Bucureşti Nord – P.O. Aeroport HC - Baloteşti şi retur, din intervalul orar 08.10 – 13.10 (dus) și respectiv 09.15 - 14.15 (întors) şi trenurile Regio 8071 și 8072 de pe ruta Bucureşti Nord - Pantelimon Sud h. - Bucureşti Obor şi retur.

Potrivit directorului de marketing CFR se insistă pe menţinerea circulaţiei dintre Gara de Nord şi centura oraşului, iar echipajele de la deszăpezire ale companiei lucrează non stop, mai ales pe rutele principale care pleacă din Capitală. Până în prezent nu s-au înregistrat întârzieri semnificative. "Având în vedere starea meteorologică nu putem face nici o previziune pentru următoarele ore. Se circulă în condiţii normale luând în calcul că este iarnă" a mai declarat Adrian Vlaicu.

Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii legate de mersul trenurilor la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la tel: 021/9521 în trafic local sau sa acceseze www.cfrcalatori.ro .

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite