Drulă: Primăria Sectorului 1 înfiinţează containere de maşini parcate, care ocupă mai mult loc decât parcarea normală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
containere masini parcate sector 1

Deputatul USR, Cătălin Drulă, a anunţat că primarul Sectorului 1 propune o „aberaţie sinistră”: containere pentru maşini parcate care desfiinţează mai multe locuri de parcare decât creează.

„O aberaţie sinistră propusă de primarul sectorului 1 Tudorache: containere pentru maşini parcate care desfiinţează mai multe locuri de parcare decât creează.

Containerele ar trebui să aibă şi un sistem de lift pentru autoturism care să le stocheze unele peste altele (vezi poza ataşată). Dar chiar şi aşa desfiinţează mai multe locuri de parcare decât creează. Pentru că dincolo de cele de sub amprenta containerului mai trebuie desfiinţate şi altele ca să permită virajul/accesul în container”, scrie deputatul pe pagina sea de Facebook.

Întrebându-se „cam câţi ani o să funcţioneze - expus ploii, îngheţului, etc - acel lift de vehicule”, politicianul spune că „toată prostia asta arată fix de parcă cineva are de vândut containerele astea şi Dan Tudorache îşi mai bate un pic joc de sectorul pe care-l administrează complet incompetent”.

„Proiectul de Hotărâre este pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Local Sector 1. Colega mea Ilinca Macarie USR S1 are mai multe detalii şi îi roagă pe locuitorii din S1 să trimită feedback aici: https://goo.gl/bYvNFy”, încheie Cătălin Drulă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite